Sports2Visuals

Diensten

Promotie (video en/of tekstueel):
Voor sportverenigingen en organisaties: Passende (video)productie ter promotie van uw vereniging of organisatie. Ideaal geschikt voor verenigingen en organisaties met een laag budget. Heeft u meer leden nodig, moet er iets onder de aandacht gebracht worden of heeft u een belangrijk nieuwtje? Dan is deze optie geschikt voor u.

Organisaties van sportevenementen: Wilt u uw sportevenement promoten en mensen stimuleren om het evenement te bezoeken? Wij kunnen u helpen door middel van een op maat gemaakte video. Voor elke video wordt een passend script ontwikkeld wat u helpt bij het bereiken van de doelgroep.

Sportbonden en bedrijven: Een promotie of bedrijfsvideo nodig? Wilt u intern of extern laten zien waar uw bedrijf voor staat? Ook daar kunnen we u mee helpen. Het is mogelijk om diverse producties te maken.

WCh 2013 - Sports2Visuals.com

Evenementen (video) verslaggeving:
Compilatievideo’s: Razendsnelle compilatievideo’s die zelfs gelijk na een wedstrijd aan het publiek en de deelnemers getoond kunnen worden (mits er een beeldscherm ter beschikking is). Sfeer en emotie wordt perfect in beeld gebracht. Compilatievideo’s kunnen per wedstrijd gemaakt worden, maar er kan ook gekozen worden voor een samenvatting die het hele evenement laat zien. De video’s worden (speciaal voor de thuisblijvers) op YouTube gepubliceerd.

Entertainment voor het publiek:
Moet het publiek vaak lang wachten tussen de diverse wedstrijden of toestelrondes? Sports2Visuals kan deze wachttijd opvullen met op maat gemaakte (video)producties waardoor het publiek zich geen enkele minuut hoeft te vervelen.

Social media en website verslaggeving:
Voor de thuisblijvers en fans is het belangrijk om ondanks hun afwezigheid uw evenement te kunnen volgen. Sports2Visuals kan uw wedstrijd of toernooi verslaan via haar website, liveticker of social media. Hierbij wordt naast een wedstrijdverslag ook gedacht aan een sfeerimpressie van het toernooi.

Fotografie:
Niet alleen video maar ook fotografie behoort tot de diensten van Sports2Visuals. Tijdens grote sportevenementen zijn we aanwezig om voor verschillende partners foto’s aan te leveren.

Britseturnsters

Nieuws via social media en website: Sports2Visuals kan u als mediapartner helpen bij het up-to-date houden van uw social media kanalen én uw website. Sports2Visuals zorgt met haar service dat alle nieuwtjes op de juiste manier én via het juiste kanaal naar buiten gebracht worden.

The Hard Way To Success:
The Hard Way To Success brengt de verhalen van topsporters op weg naar succes in hun sport. De serie zet de sporter hierbij neer als een absolute held, ondanks de eventuele tegenslagen die hij of zij heeft gehad. De serie verschijnt maandelijks op het speciale YouTubekanaal van The Hard Way To Success.

Op de website van The Hard Way To Success zal het laatste nieuws over de serie te vinden zijn. Ook nieuwtjes rondom de diverse THWTS-sporters zullen hierop geplaatst worden.

Tijdens evenementen zal het team van THWTS aanwezig zijn met een speciale stand om de serie te promoten.

thwts_site

Muziek:
De muziek bij videoproducties is van groot belang. Daarom werkt Sports2Visuals samen met Point15 productions. De producer maakt  rechtenvrije muziek voor ons en onze klanten. De muziek wordt onder andere al gebruikt in onze populaire serie The Hard Way To Success. De klant kan kiezen uit bibliotheek muziek (erg goedkoop, maar niet origineel) of unieke muziek.