Sports2Visuals

Over ons

Sports2Visuals is opgericht in mei 2013. Het bedrijf richt zich voornamelijk op journalistieke (video) producties in de sportwereld. Het belangrijkste hierbij is dat het persoonlijke verhaal van de sporter naar voren komt. Wat ons betreft verdient elk bijzonder verhaal zoveel mogelijk aandacht. We proberen dan ook altijd op zoek te gaan naar mooie verhalen in de sportwereld. Niet alleen het verhaal is belangrijk, ook de emotie en de beleving van de atleten. Sport is immers emotie en juist dat maakt een verhaal zo mooi!

Sports2Visuals is opgericht door Lisa Deen en Carolien Visser. Hieronder kun je wat meer informatie vinden over de mensen achter Sports2Visuals. Gezamenlijk vullen Lisa en Carolien elkaar enorm goed aan. Kennis en kwaliteit staat dan ook voorop bij Sports2Visuals.

Lisa Deen

Lisa2

Lisa Deen is journaliste en richt zich voornamelijk op de sportjournalistiek. Geen enkele sport is haar te gek, maar voor de turnsport heeft ze een extra grote passie. Lisa reist graag de hele wereld over om verslag te doen van sportwedstrijden. Voor Sports2Visuals zal dit dan ook zeker gebeuren. Binnen Sports2Visuals richt Lisa zich voornamelijk op het journalistieke gedeelte. Dit betekent het schrijven van teksten en nieuwsberichten, live-verslaggeving van evenementen, promotie-verhalen maken en dergelijke. Daarnaast houdt Lisa zich bezig met het doen van interviews tijdens evenementen. Voor het project The Hard Way To Success is Lisa verantwoordelijk voor de interviews en de redactie en verspreiding van nieuwe afleveringen.

Carolien Visser

carolien

Carolien Visser is een groot fan van sport met een passie voor het turnen. Hoewel ze al een diploma media en vormgeving in bezit heeft is ze dit jaar bezig met het afronden van haar opleiding cross media concepting. Carolien heeft veel ervaring op het gebied van videoproducties en editing. Tijdens haar eerste opleiding bedacht ze het concept voor The Hard Way To Success en sindsdien heeft ze dat nooit meer los kunnen laten. Samen met Lisa probeert ze dit project nu naar een hoger plan te werken en dat lijkt zeker te lukken. THWTS is een ultiem voorbeeld van Sports2Visuals. Met dit project worden bijzondere verhalen in beeld gebracht, precies zoals Sports2Visuals sporters in de spotlights wil zetten. Sport is immers emotie en emotie is het mooiste wat je in beeld kunt brengen!

interviewfoto2